ua en ru

Магазин майбутнього: Foxtrot здивував покупців новим Show Store

Магазин майбутнього: Foxtrot здивував покупців новим Show Store

Foxtrot Show Store, розташований в самому серці Києва, мало чим схожий на звичайний магазин. Нудні білі стіни поступилися місцем незвичайному поєднанню екостилю і хай-тек, а скляні вітрини замінили відкриті стенди. Крім футуристичного дизайну, магазин може похвалитися розмаїттям ультрасучасних товарів, широкими можливостями для тестування продукції, комфортною зоною ресепшн і модними продавцями.

Нова культура торгівлі

Show Store розмістився на вулиці Великій Васильківській, 45. Гіпермаркет оформлений у дусі фантастичних фільмів, де високі технології гармонійно поєднуються з природою. Так, гаджети розташовуються на дерев'яних стендах, прикрашених декоративними травою. Приємно вражає і зовнішній вигляд продавців: джинсовий одяг і смарт-годинник створюють враження, що перед вами один або хороший знайомий, але ніяк не консультант магазину техніки. Пересуваються працівники не пішки, а на гиробордах – ще одне нововведення "Фокстрот". До речі, прокотитися на такому незвичайному транспорті може будь-який бажаючий. Для цього передбачені спеціальні доріжки. Також є можливість протестувати електробайки.

Роботи-іграшки і "розумні будинки"

Show Store не даремно охрестили магазином майбутнього. Свіжий відеоогляд нового гіпермаркету від foxtrotsovetnik тільки підтвердив, що Фокстрот експерт в області електроніки і спеціалізується на продажу найсвіжіших новинок. Так, в окремій секції представлені радіокеровані іграшки, дрони, роботи. Хочете не тільки помилуватись польотом мініатюрного квадрокоптера, але і самостійно запустити його? Будь ласка! Почухав живіт чотирилапого роботу Тузику? Можна! Влаштувати автомобільні гонки або змінити власне уявлення про реальності, примірявши VR-окуляри? І це дозволяється! Єдине, що не вийде зробити в Foxtrot Show Store – занудьгувати.

Магазин майбутнього: Foxtrot здивував покупців новим Show Store

Гаджетоманів, відвідали новий магазин, очікує безліч приємних сюрпризів. Почесне місце – дві кам'яні колони – відведено техніці від Apple і Samsung. Під телевізори виділили цілу стіну. Окрему секцію займають системи "розумний дім". До речі, поки що придбати їх можна тільки в Show Store від Foxtrot. Крім високотехнологічних гаджетів в магазині, звичайно ж, є і традиційна побутова техніка: пральні машини, холодильники, плити, фени, тостери, кавоварки, електрочайники, праски, кухонні комбайни. Будь-який товар можна протестувати. Наприклад, для фотокамер передбачена зона фокусування. Вона виконана у вигляді ефектною картини на стіні. Щоб перевірити, як працює стайлер або випрямляч, варто підійти в б'юті-зону. Якщо потрібна консультація фахівця, сміливо вирушайте в зону сервісу: обставлена сучасними стильними меблями, вона більше нагадує ресепшн в якому-небудь іменитого бізнес-центрі.

Щоб відвідати магазин нового типу, необов'язково їхати в Київ. У листопаді 2016 року такий гіпермаркет відкрився і у Львові. У найближчому майбутньому компанія "Фокстрот" планує переобладнати в Show Store супермаркети і в інших містах.