ua en ru

На Мадагаскарі автобус з пасажирами звалився у яр, десятки загиблих

На Мадагаскарі автобус з пасажирами звалився у яр, десятки загиблих Фото: на Мадагаскарі сталася жахлива ДТП (ramstein.af.mil)

В результаті аварії автобуса на Мадагаскарі загинули не менше 34 осіб

На Мадагаскарі автобус з учасниками однієї з християнських організацій звалився в яр і загорівся, в результаті чого загинули не менше 34 людей, передає The Sun.

Повідомляється, що інцидент стався в Анказебе, у 44 милях на північний захід від столиці Мадагаскару Антананаріву. За даними поліції, автобус з учасниками однієї з християнських організацій звалився у яр, кілька разів перекинувся, після чого загорівся.

Також повідомляється, що на місці катастрофи відразу загинули 12 осіб. Ще про 22 загиблих повідомили медики. Всього в автобусі було 140 паломників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Китаї бетономішалка зіткнулася з автобусом. В результаті аварії загинули чотири людини, ще 48 отримали поранення. Повідомляється, що під час зіткнення автобус перекинувся на бік. Всі постраждалі в ДТП були госпіталізовані. На місці інциденту ведуться роботи по ліквідації наслідків аварії.