ua en ru

М.Луцький та В.Янукович-молодший обрані першими заступниками голови СМРУ.

Народні депутати від Партії регіонів Максим Луцький і Віктор Януковіч-молодший обрані першими заступниками голови Союзу молоді регіонів України (СМРУ). Відповідне рішення було ухвалене 18 квітня 2010 р. у ході засідання Координаційної ради СМРУ, повідомляє прес-служба СМРУ.

М.Луцький відповідатиме за фінансовий напрям діяльності організації. На В.Януковича-молодшого будуть покладені питання співпраці з органами влади.

Крім того, заступниками голови організації стали народні депутати від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв (питання розвитку спорту), Олександр Зац (питання Євро-2012), Віктор Корж (соціальні проекти); а також депутат Київради від ПР Володимир Філіппов (масові акції і робота організації в Києві), Ігор Хохич (інформаційний напрям і поточна робота організації), депутат Харківської міськради від ПР Габрієл Михайлов (міжнародні зв'язки).

Координаційна рада ухвалила рішення рекомендувати з'їзду СМРУ ухвалити рішення про зміну назви на "Молоді регіони" і затвердити новий логотип організації.

Були прийняті за основу Концепція роботи організації на період 2010-2015 року, програмні положення організації та основні проекти, які СМРУ планує реалізувати в своїй діяльності.

Остаточне рішення із головних питань буде ухвалено на з'їзді організації, який пройде в першій половині червня 2010 р.