ua en ru

М.Бродський пообіцяв позбавити підприємців від нелегальних платежів та поборів.

Голова Держкомпідприємництва України Михайло Бродський дав підприємцям слово, що нові умови для платників єдиного податку та посилення відповідальності бізнесу не наберуть чинності поки підприємці не будуть позбавлені від поборів, повідомляє прес-служба Держкомпідприємництва.

«Я зроблю все, залежне від мене, якщо ні, то піду у відставку», - заявив М.Бродський на нараді з обговорення проекту Концепції законопроекту про спрощену систему оподаткування та законопроекту щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Держкомпідприємництвом проведено моніторинг, який виявив близько 6 тис. фондів, центрів, підприємств, створених під егідою міністерств і відомств, які стягують платежі з підприємців.

Голова Держкомпідприємництва запропонував важливі інструменти для підтримки підприємців: розробити закон про банкрутство фізичних осіб, забезпечити зниження відсотків по кредитах у тих банках, що отримали рефінансування НБУ, скоротити кількість перевірок, розширити сферу дії декларативного принципу.