ua en ru

Люди повинні відчути, що нинішня влада може визнати свої помилки, - нардеп від ПР

Люди, які вийшли на майдан, мають різні точки зору. Коли вирішували питання, продовжувати переговори чи ні, не менш ніж половина з них піднімали руки за переговорний процес із владою, але були й ті, хто проти. На цьому наголосив народний депутат, член парламентської фракції Партии регионов Володимир Олійник.

"Лідери опозиції дали відповідь на питання щодо переговорного процесу - на майдані вирішили його припинити, але іноземні посли наполягли на його продовженні", - сказав Володимир Олійник.

За його словами, сьогодні самим лідерам опозиції потрібно визначитись, до чийого голосу вони прислухаються.

"На мій погляд, треба прислухатися до голосу розуму, тобто вести переговорний процес, як просять іноземні посли, представники зарубіжних держав, які вважають, що в Україні не повинен розвиватися конфлікт", - наголосив народний депутат.

Представникам опозиції необхідно визнати той факт, що вони не керують тією радикально налаштованою частиною майдану, що не визнає опозиціонерів в якості лідерів.

На думку політика, владі треба врахувати цю окрему думку і пропонувати незгодній частині майдану направити своїх лідерів для участі у переговорному процесі.

"Ми повинні побачити інших лідерів, звернутися до тих, хто прийшов віддати свій голос не за політиків, а за зміни в державі", - зазначив парламентарій.

Він розповів, що на зустрічі з Президентом усі депутати від Партії регіонів замислились, як дати відповіді на ті питання, що підняло суспільство.

Це і рішуча боротьба з корупцією, і питання незалежності судів, і реформування правоохоронних органів, і проблеми малого та середнього бізнесу тощо.

"Президент сказав: вносьте пропозиції, будуть зміни у складі Кабміну, будуть приходити спеціалісти тих чи інших галузей. Будемо діяти рішуче, щоб люди відчули - нинішня влада може визнати свої помилки і пропонувати, як вийти з ситуації", - резюмував Володимир Олійник.