ua en ru

Лисенко спростував заяву про відкриття справи проти Саакашвілі

Лисенко спростував заяву про відкриття справи проти Саакашвілі Фото: Андрій Лисенко

Спікер АТО нагадав, що Кремль щорічно виділяє 2 млрд доларів на інформаційні провокації

Представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко спростував нібито зроблену ним заяву російській "Новій газеті" про розслідування проти одеського губернатора Михайла Саакашвілі. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Поява 10 лютого інтерв'ю зі мною в російському виданні "Новая газета" особисто для мене стало повною несподіванкою, оскільки записувалося ще 24 січня. Також здивував не повний обсяг, викривлена і акцентована на деякі питання спрямованість", - зазначив спікер АТО.

Як Лисенко вважає, що матеріал спеціально не випустили відразу, щоб опублікувати напередодні конференції в Мюнхені, де одним із ключових питань буде протистояння російської агресії.

"Мабуть, не випадково російські пропагандисти напередодні такої знаменної події використовували те, що залишилося від інтерв'ю, для створення і внесення розбрату в середовищі українських чиновників. Зокрема, в дусі часів КДБ паралельно з інтерв'ю хтось навмисно запустив "качку" про нібито порушену кримінальну справу проти губернатора одеської області Міхеїла Саакашвілі, про що я взагалі ні слова не говорив", - підкреслив він.

Спікер АТО нагадав, що Кремль щорічно виділяє 2 млрд доларів на інформаційні провокації.

"Закликаю всіх, хто може стати або вже став потенційною жертвою чорних піар-атак з боку росіян, бути пильними і зваженими. Тільки в єдності і мудрості наша сила", - додав він.

Скандалу не буде!Поява 10 лютого інтерв’ю зі мною у російському виданні «Нова газета» особисто для мене стало повною н...

Опубліковано Андрієм Лисенко 10 лютого 2016 р.

Нагадаємо, раніше Зорян Шкіряк закликав контррозвідку зайнятися візитом глави Одеської ОДА Михайла Саакашвілі в зону АТО.

Раніше російське видання "Нова газета" опублікувала інтерв'ю зі спікером Адміністрації президента з питань АТО Андрієм Лисенком, в якому він нібито заявив, що МВС почало розслідування у зв'язку з тим, що голова Одеської ОДА оприлюднив відеозапис свого візиту в АТО.