ua en ru

Ляшко заявив, що його не пускають в ГПУ

Ляшко заявив, що його не пускають в ГПУ Фото: Олег Ляшко

Нардеп поскаржився на охоронців і закриті двері при спробі зустрітися з генпрокурором Шокіним

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, якого чекають на допит у Генеральній прокуратурі України (ГПУ), заявив, що тричі безуспішно намагався зустрітися з генпрокурором Віктором Шокіним. Про це Ляшко написав на своїй сторінці в Facebook.

"Генпрокуратура вкотре звинувачує мене в тому, що я не ходжу на допити по справі Клюєва і звертається до мене з "наполегливим проханням" прийти. У генпрокурора Шокіна - глибокі провали в пам'яті. Тому що я разом з колегами тричі приходив до ГПУ, щоб зустрітися з Шокіним, однак там нас зустрічали десятки охоронців і закриті на замок двері ГПУ. Ховаючись від депутатів-радикалів, генпрокурор грубо порушує вимоги закону, який передбачає наше право безперешкодної та невідкладної зустрічі з будь-якою посадовою особою. Тому я звертаюся до генпрокурора з вимогою не ховатися від нас і зустрітися з парламентською фракцією Радикальної партії", - написав Ляшко.

Генпрокуратура вчергове звинувачує мене в тому, що я не хожу на допити по справі Клюєва і звертається до мене з "настійл...

Posted by Олег Ляшко on 21 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше сьогодні в ГПУ повідомили, що лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вже протягом ста днів не є до слідчого у справі щодо пропозиції депутатів його фракції хабара за неголосування за зняття депутатської недоторканності з Сергія Клюєва.