ua en ru

Ляшко з парламентської трибуни звинуватив Кабмін у бездіяльності

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко в понеділок, 20 жовтня, з трибуни Верховної Ради розкритикував наміри народних депутатів прийняти зміни в закон про вибори і звинуватив уряд у бездіяльності.

"Медикам в Попасній з липня місяці не виплачують зарплати. Також немає води, газу і світла у звільненій ще в липні Мар'янці. У багатьох інших містах і селах на звільнених територіях не виплачують заробітні плати і пенсії", - заявив Ляшко.

На думку лідера Радикальної партії, Кабмін в першу чергу має вирішувати питання соціального забезпечення на звільнених територіях, а не займатися передвиборчою агітацією.

"Я прошу міністра соціальної політики, яка балотується в депутати і йде на вибори - Людмила (Денисова - ред.), спочатку виплатітьлюдям пенсії і соціальні допомоги, а потім ідіть на вибори. Мені здається, що ви загралися з виборами замість того, щоб вирішити соціальні проблеми жителів Донбасу", - зазначив Ляшко.

На завершення виступу Ляшко підкреслив необхідність ухвалення пакету законопроектів щодо врегулювання оформлення спадщини на селі і виплати населенням валютних кредитів. "Ставте на голосування питання спадщини та виплати валютних кредитів. Це наш борг перед українськими громадянами. Досить грати у вибори, займайтеся тим, для чого вас призначили в уряд", - підсумував Ляшко.