ua en ru

Ляшко закликав Мосійчука припинити голодування

Ляшко закликав Мосійчука припинити голодування Фото: Ігор Мосійчук

Лідер "радикалів" боїться за здоров'я свого однопартійця

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко закликав нардепа Ігоря Мосійчука, заарештованого судом до 15 листопада, припинити голодування. Про це він написав у своєму Facebook.

"На знак протесту проти порушення своїх прав Мосійчук оголосив голодування. Закликаю його припинити це, оскільки це тільки загострює ситуацію", - написав Ляшко.

За словами лідера фракції, Мосійчук в квітні 2015 р. переніс важку операцію на шлунку, після якої він повинен перебувати під постійним медичним наглядом і дотримуватися жорсткого раціону харчування.

"Цей факт у суді не було враховано при обранні Мосійчуку запобіжного заходу. За таких умов кожен день перебування в слідчому ізоляторі може стати останнім для нього", - підкреслив Ляшко.

Крім того, він висловив невдоволення, що Мосійчуку не надали останнього слова, чим порушили регламент Верховної Ради під час голосування за його арешт.

Порошенко хоче вбити Мосійчука в тюрміІгор Мосійчук у квітні цього року переніс вкрай важку операцію на шлунку, після ...

Posted by Олег Ляшко on 21 сентября 2015 г.

Нагадаємо, 17 вересня Верховна Рада України позбавила недоторканності і дозволила арешт народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

На наступний день Печерський суд Києва постановив взяти народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука під варту до 15 листопада. У свою чергу Мосійчук заявив, що оголошує голодування і буде тільки пити воду.