ua en ru

Ляшко знаходиться на утриманні у Яценюка і "Народного фронту", - Онищенко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко перебуває на повному утриманні у прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і "Народного фронту", його використовують як інструмент у боротьбі з Президентом Петром Порошенком. Про це заявив народний депутат з групи "Воля народу" Олександр Онищенко.

"Ляшко зараз знаходиться повністю на утриманні Яценюка і "Народного фронту". Тобто, "Народний фронт" підчепив його і використовує у своїх цілях - в тому числі, для боротьби з Президентом", - зазначив Онищенко.

За словами нардепа, Ляшко виконує все, що йому кажуть, він працює "рупором" "Народного фронту", який озвучує те, що вони не можуть, або бояться сказати проти того ж Порошенка.

Онищенко також зазначив, що раніше Коломойський був ворогом Ляшка, а зараз він йому платить. "І Ляшко навіть поїхав у Дніпропетровськ на віче в його підтримку. Тобто він виконує певні завдання певних олігархів", - підкреслив Онищенко.

За весь "героїзм", який Ляшко проявляє "на службі" Яценюк пообіцяв йому міністерство екології, - додав політик. "Ляшко цього і не приховує. Скрізь каже: "Це міністерство мені пообіцяли, що я тепер туди". Так що у нього завдання - будь-якими шляхами знайти компромат, щоб прибрати звідти міністра екології та поставити свою людину, яка буде брати участь у корупційних схемах, які вони з Яценюком разом задумали", - зазначив Онищенко.