ua en ru

У Львівській області затримали на хабарі одного з керівників митного посту

У Львівській області затримали на хабарі одного з керівників митного посту Фото: затримання (facebook.com/SecurSerUkraine)

Чиновника затримали на отриманні 700 доларів хабара

Служба безпеки України (СБУ) спільно з прокуратурою затримала на хабарі посадовця митного посту "Броди" Львівської області. Про це повідомила прес-служба СБУ у Facebook.

За інформацією спецслужби, посадовець систематично вимагав від підприємців гроші за нестворення штучних перешкод під час розмитнення вантажів.

"Оперативники СБУ затримали митника на робочому місці під час отримання чергового хабара. Зловмисник оцінив свою "допомогу" за розмитнення декількох вантажів у 700 доларів", - зазначили в СБУ.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

#СБУ затримала на хабарі посадовця митного посту «Броди» Львівської митниці Одного з керівників митного посту «Броди» Л...

Опубліковано Служба безпеки України 10 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі чиновника відділу митного оформлення поста "Запоріжжя - аеропорт". За даними спецслужби, чиновник систематично отримував гроші з підприємців і фізичних осіб за лояльне ставлення при митному оформленні товарів, що ввозяться на територію України.