ua en ru

У Львівській області підірвали відділення "Ощадбанк"

У Львівській області підірвали відділення "Ощадбанк" Фото: "Ощадбанк"

Зловмисники скористалися вибуховою речовиною пластид, постраждалих немає

У селищі Славське Львівської області невідомі підірвали відділення "Ощадбанку". Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначається, за попередніми даними, зловмисники скористалися вибуховою речовиною пластид, постраждалих немає.


"Сколівське відділення поліції 3 червня о 01.30 надійшло повідомлення, що біля відділення "Ощадбанку" в смт Славське на вулиці Шептицьких прогриміли два вибухи", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до вхідних дверей банківської установи та банкомату, який знаходився в фасадної частини приміщення банку, було закріплено невідому речовину сіро-жовтого кольору, за попередніми даними експертів - вибухова речовина пластид, що спричинило вибухи.

"У результаті вибухів пошкоджено частину будівлі банку, двері та вікна, а також банкомат. Загиблих і постраждалих в результаті вибухів немає. З банкомату викрали касету з готівковими коштами, сума яких встановлюється", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. ст 2.194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки,- карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років) і ч. 4 ст.185 КК України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років).

"Місце події огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На місці працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки. Призначено низку експертиз", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора в Києві підпалили офіс "Інтера".