ua en ru

У Львівській області відновлено рух транспорту трасою на Польщу

У Львівській області відновлено рух транспорту трасою на Польщу Фото: шахтарі перекрили трасу у Львівській області (zaxid.net)

Станом на 16:00 годину 14 січня рух транспорту відновлено

Рух транспорту на автодорозі Львів - Рава-Руська у Львівській області відновлено. Про це йдеться у повідомленні прес-служби управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"Станом на 16:00 годину 14 січня рух транспорту на автодорозі М-09 Львів - Рава-Руська (24 км) - відновлено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, учора близько 14:00 години у селі Сопошин, що у Жовківському районі, було обмежено рух транспортних засобів через те, що близько шістдесяти людей безперервно рухалися по пішохідному переходу. На місці працювали наряди дорожньо-патрульної служби. Правоохоронці здійснювали розпорядчо-регулювальні дії, інформували водіїв про обмеження руху та організували об'їзд місця події.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шахтарі Червонограда Львівської області мають намір цілодобово блокувати трасу Львів - Рава-Руська, яка веде до Польщі, через заборгованість по заробітній платі.