ua en ru

У Львівській області військовий вбив медсестру

У Львівській області військовий вбив медсестру Фото: вбивство на полігоні

Вбивство сталося вночі 19 квітня

На території одного з військових містечок у Львівській області вночі 19 квітня 2017 року військовослужбовець убив фельдшера медичної служби. Про це повідомили в прес-службі Військової прокуратури Західного регіону.

"Сьогодні у військовій прокуратурі Західного регіону України відбудеться брифінг військового прокурора Львівського гарнізону Владислава Савинці з приводу умисного вбивства військовослужбовця фельдшера медичної служби товаришем по службі на території одного з військових містечок Львівщини", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, вбивство сталося на Яворівському полігоні. Інших подробиць інциденту у військовій прокуратурі поки не повідомляють.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінниці стався вибух, в результаті якого загинув солдатів однієї з військових частин. Так, близько пів на третю ночі на вулиці Замостанской стався вибух, в результаті якого загинув 20-річний солдат однієї з військових частин. Ще троє його знайомих, серед яких 16-річна дівчина, отримали осколкові поранення.