ua en ru

У Львівській області трьох чиновників затримали на хабарі у 10 тис. доларів

У Львівській області трьох чиновників затримали на хабарі у 10 тис. доларів Фото: прокуратура

Також чиновники вимагали у якості хабаря квартиру

У Львівській області трьох чиновників затримали на хабарі у 10 тис. доларів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

"Військовою прокуратурою спільно з СБУ задокументовано факт вимагання та одержання службовою особою Винниківської міської ради та двома депутатами вказаної ради хабара у розмірі 10 тис. доларів та однокімнатної квартири вартістю понад 350 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці задокументували факт вимагання та одержання заступником голови постійної комісії з питань земельних відносин та охорони навколишнього середовища та архітектури Винниківської міської ради та двома депутатами вказаної ради від приватного підприємця неправомірної вигоди у розмірі 10 тис. доларів та однокімнатної квартири у м. Винники, вартістю понад 350 тис. гривень, за сприяння у продовженні оренди земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку у м. Винники та за неперешкоджання у здійсненні господарської діяльності.

Наразі проводяться огляд місця події та обшуки за місцем проживання фігурантів, а також у приміщеннях Винниківської міської ради. Виявлені гроші та документи на квартиру вилучено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Запорізькій області на хабарі у 145 тис. гривень затримали депутата міськради.