ua en ru

У Львівській області сталася аварія на газопроводі, тисячі абонентів залишилися без газу

У Львівській області сталася аварія на газопроводі, тисячі абонентів залишилися без газу Фото: у Львівській області розгерметизувався газопровід

На заході України знову розгерметизувався газопровід

Вчора, 10 січня 2016 року, у Львівській області сталася розгерметизація підземного магістрального газопроводу, в результаті чого близько 3 тисяч абонентів залишилися без газопостачання. Про це йдеться в щоденному зведенні Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України.

Повідомляється, що поблизу Романівки Городоцького району Львівської області виникла розгерметизація підземного магістрального газопроводу діаметром 500 мм

"Для запобігання витоку газу перекрили пошкоджену ділянку газопроводу та припинено газопостачання 14 населених пунктів Самбірського та Городоцького районів (близько 3 тис. абонентів). Причина розгерметизації газопроводу встановлюється", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 1 січня у Закарпатській області також сталася розгерметизація на підземній ділянці магістрального газопроводу. Роботу газопроводу вдалося відновити 5 січня.