ua en ru

У Львівській області поліція зупинила масштабне виробництво фальсифікованого алкоголю

У Львівській області поліція зупинила масштабне виробництво фальсифікованого алкоголю Фото: поліція (РБК-Україна)

Поліція вилучила фальсифікованого алкоголю на суму 30 млн гривень

У Львівській області поліція потужне виробництво фальсифікованого алкоголю та вилучили продукцію на суму 30 млн гривень. Про це Facebook повідомляє прес-служба Нацполиции у Львівській області.

"Співробітники Департаменту захисту економіки Львівської області Нацполиции, обласної поліції і прокуратури за участю КОРД провели 52 обшуку на території чотирьох регіонів. Вилучено понад 80 тонн спирту та 90 000 фальсифікованої алкогольної продукції. Загальна вартість вилученого - 30 мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

Так, масштабне виробництво алкоголю було організовано мешканцями Львова - родичами 24-го і 27-го років. Міні-заводи були розташовані у Пустомитівському та Стрийському районах Львівської області, Мукачівського району Закарпатської та Тернопільської областей Тернопільської області.

В даний час у відповідності зі статтею 208 КПК України затримано чотири людини: організатори і "торговці" незаконної продукції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 199 КК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

На Заході країни поліція припинила потужне виробництво фальсифікованого алкоголю Співробітники Управління захисту екон...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, 26 липня в Харківській області правоохоронці припинили реалізацію контрафактного алкоголю.