ua en ru

У Львівській області перекинувся пасажирський автобус, травмовано 8 людей

У Львівській області перекинувся пасажирський автобус, травмовано 8 людей Фото: наслідки ДТП у Львівській області (прес-служба НПУ)

Унаслідок аварії травмовано водія транспортного засобу та семеро його пасажирів

У Львівській області перекинувся пасажирський мікроавтобус, унаслідок чого травмувався водій транспортного засобу та ще семеро його пасажирів. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що в Жовківське відділення поліції 31 грудня 2017 року о 02:25 надійшла інформація про те, що на об’їзній дорозі неподалік села Воля-Висоцька сталася автопригода з потерпілими.

"Як попередньо встановили працівники поліції, водій автомобіля "Мерседес Спринтер", 35-річний житель міста Тернопіль, не впорався з керуванням, унаслідок чого мікроавтобус перекинувся. Тілесні ушкодження отримали водій та семеро його пасажирів - жителі Волинської, Тернопільської, Сумської та Хмельницької областей", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, всі постраждалі були доставлені до лікарень у Жовкві та Львові.

Наразі встановлюються обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

У Львівській області перекинувся пасажирський автобус, травмовано 8 людейУ Львівській області перекинувся пасажирський автобус, травмовано 8 людей

Фото: мікроавтобус перекинувся у Львівській області (прес-центр НПУ)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Кенії 31 грудня 2017 року в результаті зіткнення автобуса з вантажівкою в районі міста Накуру в центральній частині країни 30 людей загинуло і 16 отримали травми.