ua en ru

У Львівській області відкрито завод з виготовлення продукції для концерну BMW

У Львівській області відкрито завод з виготовлення продукції для концерну BMW Фото: Петро Порошенко (РБК-Україна)

На заводі виготовлятимуться кабельні мережі для концерну BMW

У Львівській області у місті Броди сьогодні, 30 серпня 2017 року, відкрито завод з виготовлення продукції для концерну BMW. Про це повідомив президент України Петро Порошенко, який взяв участь у церемонії відкриття даного комплексу, повідомляється у Facebook глави держави.

"Сьогодні у місті Броди ми відкриваємо сучасний і потужний комплекс, де виготовлятимуться кабельні мережі для концерну BMW. Відкриття нового заводу - свідчення, що Україна вистояла у війні, розв'язаній проти нас Росією. Нам вдалося вирівняти економічну ситуацію і здійснити дуже важливі реформи", - заявив Порошенко.

Сьогодні у місті Броди ми відкриваємо сучасний і потужний комплекс, де виготовлятимуться кабельні мережі для концерну BMW. Відкриття нового заводу - свідчення, що Україна вистояла у війні, розв'язаній проти нас Росією. Нам вдалося вирівняти економічну ситуацію і здійснити дуже важливі реформи.

Опубліковано Петром Порошенком 30 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Порошенко повідомляв, що лише у 2016 році у Львівську область було інвестовано 58 млн гривень.

Зазначимо, сьогодні Порошенко перебуває з робочим візитом у Львівській області. Зокрема, у рамках візиту глава держави взяв участь у церемонії відкриття Наварійської загальноосвітньої школи-гімназії І-ІІІ ступенів у Львівській області.