ua en ru

У Львівській області через негоду знеструмлені майже 300 населених пунктів, - ДСНС

У Львівській області через негоду знеструмлені майже 300 населених пунктів, - ДСНС Фото: рятувальник (facebook.com/MNSTERNOPIL)

В результаті негоди без електропостачання залишилося 292 населених пункти

У Львівській області внаслідок негоди було знеструмлено майже 300 населених пунктів. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"6 жовтня 2017 року на території області без електропостачання залишилося 292 населених пунктів (183 повністю, 109 частково)", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, найбільше відключень у Буському районі - 45 повністю, 3 частково; Жовківському районі - 34 повністю, 41 частково; Пустомитівському районі - 30 повністю, частково - 30.

Крім того, всього в результаті ускладнення погодних умов на території Львівської області в період з 5 по 6 жовтня 2017 року, що супроводжувався сильними поривами західного вітру до 25 м / с, підрозділами ДСНС було здійснено 26 виїздів для різання повалених дерев (всього порізані 33 дерева).

Так, від Головного управління ДСНС України в Львівській області для рятувально-відновлювальних робіт було залучено 72 людини особового складу і 26 одиниць техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області в ніч на 6 жовтня бурі перекрита частина доріг, пошкоджені лінії електропередач.