ua en ru

У Львівській області чоловік здав на металобрухт вкрадені барельєфи Леніна

У Львівській області чоловік здав на металобрухт вкрадені барельєфи Леніна Фото: у поліції повідомили, що чоловік здав на металобрухт вкрадені барельєфи Леніна

Чоловік також вкрав велосипед, два ліхтарики та інструменти

У Львівській області чоловік здав на металобрухт вкрадені барельєфи Леніна. Про це повідомляє прес-служба ГУПН у Львівській області.

"34-річний раніше судимий житель міста Кам‘янець-Подільський Хмельницької області приїхав на кримінальні "гастролі" на Львівщину і вже встановлено його причетність до п’яти фактів викрадення майна на території Перемишлянського району", - розповів начальник Перемишлянського відділення поліції підполковник поліції Ярослав Перетятко.


Як повідомлялося, до Перемишлянського відділення поліції звернувся 53-річний львів’янин, який заявив, що з його будинку в одному з сіл Перемишлянського району скоєно крадіжку майна.

Чоловік повідомив, що у період з 4 по 8 квітня з його будинку викрадено два барельєфи Леніна, виготовлених з бронзи та алюмінію, велосипед, два ліхтарики, чеканку розміром 25х25 см та інструменти. Загалом, на суму 2000 гривень.

Зазначається, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до шести років.

Нагадаємо, 7 березня 2016 року в Запоріжжі демонтували найбільший пам'ятник Володимиру Леніну на території України без урахування окупованих територій.