ua en ru

У Львівській області лев напав на двох людей

У Львівській області лев напав на двох людей Фото: у Львові лев напав на чоловіків, які намагалися його погодувати

Як зазначається, лев покусав 53-річного місцевого жителя та його 49-річного товариша

У Львові лев напав на двох чоловіків на території звіринця, розташованого на території Самбірського району. Житвотное покусала чоловіків, передає прес-служба ГУНП у Львівській області.

Як наголошується, постраждалі доставлені в реанімаційне відділення Самбірської центральної районної лікарні з рваними ранами. Зараз їх стан стабільний.

"На місце події виїхала група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, лев покусав 53-річного місцевого жителя та його 49-річного товариша. Чоловіки знаходилися у стані алкогольного сп'яніння і намагалися погодувати тварину. При цьому відвідувачі знехтували правилами безпеки та поведінки на території звіринця", - наголошується в повідомленні.


Повідомляється, що постраждалого доставили в реанімаційне відділення Самбірської центральної районної лікарні з рваними ранами руки в одного і ноги в іншого. За словами лікарів, на даний момент їх стан лікарі оцінюють як задовільний.

Як зазначається, правоохоронці встановлюють всі обставини події і перевіряють дотримання правил безпеки та умов утримання тварин у звіринці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Нагадаємо, раніше у Львівській області травмовано 4 поліцейських, які оформляли ДТП.