ua en ru

У Львівській області автомобіль в'їхав в електроопору, є загиблі

У Львівській області автомобіль в'їхав в електроопору, є загиблі Фото: ДТП у Львівській області (lv.npu.gov.ua)

Внаслідок аварії загинули двоє людей, ще одного госпіталізовано

У Стрию (Львівська область) автомобіль в'їхав в електроопору, внаслідок чого загинули дві людини, ще одну особу госпіталізовано. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Як зазначається, аварія сталася сьогодні, 5 жовтня, близько другої години ночі на вул. Львівська. Водій автомобіля "Шкода Октавія" не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою, внаслідок чого електроопора впала на автомобіль.

На момент аварії у автомобілі перебували водій та троє пасажирів, двоє з них від отриманих травм померли на місці події, ще один перебуває у реанімації.

Наразі за фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Водій авто затриманий, медики встановлюють чи перебував чоловік за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

У Львівській області автомобіль в'їхав в електроопору, є загиблі

Фото: ДТП у Львівській області (lv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Миколаєві вчора зранку маршрутне таксі Mercedes-Benz зіткнулось із вантажівкою Scania. Внаслідок аварії постраждали 8 людей.

Крім того, повідомлялося, що на 290 км автодороги Одеса-Київ вчора сталося зіткнення мікроавтобусу Mercedes Sprinter білоруської реєстрації та вантажного підйомного крану Mitsubishi, що рухався попереду у попутному напрямку, постраждали 6 громадян Білорусі та українець.