ua en ru

У Львівській області автомобіль з'їхав у кювет, є загиблі і постраждалі

У Львівській області автомобіль з'їхав у кювет, є загиблі і постраждалі Фото: ДТП (pixabay.com)

5 людей отримали поранення

У Львівській області в селі Боку Дрогобицького району водій легкового автомобіля з'їхав з дороги в кювет, в результаті події загинули дві людини. Про це повідомляє пресс-служба ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Повідомляється, що 5 листопада о 23:52 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Сторона Дрогобицького району водій автомобіля Opel Kalibra з'їхав з дороги в кювет.

В результаті інциденту загинули водій і пасажир. Також травмовано 5 пасажирів, які з травмами середнього ступеня тяжкості госпіталізовано в травматологічні відділення Дрогобицької районної лікарні та Пидбузькой міської лікарні.

Обставини події встановлюються.

У Львівській області автомобіль з'їхав у кювет, є загиблі і постраждаліУ Львівській області автомобіль з'їхав у кювет, є загиблі і постраждаліУ Львівській області автомобіль з'їхав у кювет, є загиблі і постраждалі

Фото: аварія у Львівській області (lv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, 3 листопада у Львівській області на трасі Львів-Тернопіль сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого дві людини загинули, ще четверо госпіталізовані.

Як уточнили в Департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, аварія сталася в с. Гаї Пустомитівського району пізно ввечері 3 листопада 2017 року: водій легкового автомобіля "Фольксваген Шаран" не впорався з керуванням і з'їхав у кювет.