ua en ru

У Львівській обл. стартують наймаштабніші воєнні навчання за участю США

У Львівській обл. стартують наймаштабніші воєнні навчання за участю США Фото: Військові навчання за участю США

У період із 20 до 31 липня на Львівщині перебуватимуть близько 2 тисяч військових із 18 країн

На території центрального військового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного в Яворівському районі Львівської області сьогодні, 20 липня стартують наймасштабніші міжнародні військові навчання на теренах України у 2015 році. Про це повідомляє пресс-служба Міністерства оборони України.

Так, повідомляється, що в період з 20 по 31 липня на Львівщині будуть знаходитися близько 2 тис. військових з 18 країн. Під час занять на навчальних ділянках будуть залучати бронетехніку та проводити навчальні стрільби зі стрілецької зброї, будуть здійснюватися польоти вертольотів армійської авіації тощо.

Також відбуватиметься рух колон військової техніки.

"Просимо водіїв під час зустрічі на дорогах із військовими колонами дотримуватись правил, визначених ПДР України та уважно слідкувати за сигналами та вказівками, які подають екіпажі військової інспекції дорожнього руху (ВІБДР) Військової служби правопорядку ЗС України", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що територія військового полігону охоронятиметься підрозділами Військової служби правопорядку Збройних Сил України, які мають повноваження затримувати підозрілих осіб на території військових об'єктів на термін до 72 годин для з'ясування обставин.

Нагадаємо, у Польщі в жовтні 2015 року пройдуть масштабні навчання за участю польської армії. В рамках оборонних навчань Dragon польська армія буде співпрацювати з союзниками з Німеччини, США і Великобританії.