ua en ru

У Львівській обл. чоловік відкрив стрілянину на футбольному матчі

У Львівській обл. чоловік відкрив стрілянину на футбольному матчі Фото: футбол

Міліція вилучила у місцевого жителя травматичну зброю

У Львівській області вчора, 27 вересня, чоловік відкрив стрілянину на футбольному матчі між сільськими командами в рамках чемпіонату Стрийського району. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Львівській області.

"У Стрийський міськвідділ міліції, 27 вересня о 15.30, звернувся голова сільської ради одного з сіл району, який повідомив, що під час футбольного матчу між сільськими командами, який проходив в рамках футбольного чемпіонату Стрийщини, невідомий чоловік здійснив три постріли з предмета, схожого на пістолет", - йдеться в повідомленні.

Приеъав на місце події міліція встановила, що постріли скоїв 36-річний житель Стрия. Правоохоронці вилучили у чоловіка спецзасіб для відстрілу гумових куль ПМР, з якого він зробив три постріли - один в повітря і два в землю. Також вилучено одинадцять патронів з гумовими кулями калібру 9 мм. Зброя та боєприпаси направлені на експертизу.

В результаті стрілянини на футбольному матчі ніхто не постраждав, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, у серпні під час футбольного матчу в Сальвадорі було вбито 5 людей.