ua en ru

Із "Львівських дріжджів" починається український хліб

Із "Львівських дріжджів" починається український хліб

Щороку українці з’їжджаються на дуже традиційний та атмосферний львівський захід – "Свято хліба". І зовсім не дивно, що в центрі хлібопекарської культури – Львів, адже саме тут народжуються дріжджі, що є основою майже всього українського хліба.

Хліб – це те, що завжди було на українському столі – як символ добробуту та гостинності. І дріжджі є його обов’язковим інгредієнтом, що створює справжній смак та аромат випічки.

Дріжджовий ринок в Україні можна сміливо ототожнювати з "Львівськими дріжджами". Ця торгова марка славиться стабільно високою якістю та має репутацію беззаперечного національного лідера.

В Україні кожні дві з трьох хлібин "ростуть" на львівських дріжджах. Торгова марка, що давно полюбилась українським господиням, – успішно протестована в європейських лабораторіях. Як результат – її якість другий рік поспіль підтверджують незалежним моніторингом якості "Добрий знак".

"На відміну від інших проектів такого типу, "Добрий знак" вимагає дуже жорсткої сертифікації згідно з європейськими стандартами. Логотип відзнаки нанесено на кожну упаковку ТМ "Львівські дріжджі", і це додаткове підтвердження якості для споживачів з боку європейських лабораторій та аудиторів", – розповідає Сергій Лавров, комерційний директор підприємства-виробника "Львівських дріжджів" – "Компанії Ензим".

Також "Львівські дріжджі" першими в Україні відзначили різноманітними міжнародними сертифікатами, які вимагають виробники хліба в усьому світі. Окрім цього, вони зберігають здатність піднімати тісто впродовж усього терміну придатності, що регулярно підтверджують пекарі.

Та головним свідченням якості львівських дріжджів є народне визнання, адже саме на них "росте" 70% хліба в країні. "Продукт, який ми виробляємо, є основою хліба. Та найбільше ми пишаємося тим, що майже весь український хліб випікають саме на львівських дріжджах. І це найкраще підтверджує якість", – каже Сергій Лавров.

Українські пекарі переконані - із "Львівськими дріжджами" у випічці можна бути впевненим "на всі 100".

altalt