ua en ru

Львівські митники виявили 67 телефонів IPhone X max

Львівські митники виявили 67 телефонів IPhone X max Фото: місце події (facebook.com/SFSofUkraine)

Оціночна вартість товару складає понад 2,7 млн гривень

В пункті "Рава-Руська-Гребенне" львівські митники виявили 67 телефонів IPhone X max та 23 шт навушників AirPods. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ДФС.

Предмети правопорушення будуть вилучені згідно із протоколом про порушення митних правил. Оціночна вартість товару - понад 2,7 млн гривень.

Зазначено, що у напрямку в’їзду на митну територію України заїхав автомобіль марки Mercedes-Benz Vito під керуванням громадянина України. Під час митного контролю в посадової особи виникла підозра щодо переміщення товарів з приховуванням від митного контролю.

Після автомобіль було спрямовано на оглядовий майданчик, де в процесі поглибленого огляду виявлено 67 шт телефонів IPhone X max та 23 шт навушників AirPods, які переміщувались з приховуванням від митного контролю в запасці за подвійними боковинами вантажного відсіку та в конструктивних порожнинах сидінь даного транспортного засобу.

В діях даного громадянина наявні ознаки порушення митних правил, відповідальність за яке передбачено ст. 483 МК України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на систематичних хабарах керівника одного з управлінь Одеської митниці Державної фіскальної служби (ДФС).