ua en ru

У Львові завершився Десятий ювілейний бізнес-табір Made in Ukraine

У Львові завершився Десятий ювілейний бізнес-табір Made in Ukraine

З 31 липня по 5 серпня в готелі EDEM RESORT & SPA неподалік Львова пройшов десятий ювілейний бізнес-табір Made in Ukraine. Учасниками бізнес-табору стали більше 50 успішних підприємців та стартаперів, які починають створювати свій бізнес.

Основна цінність табору полягала у практичних завданнях. Для тих, хто хотів створити свій бізнес, практикуючі топові підприємці країни допомагали учасникам знайти і протестувати бізнес-ідеї, розробити маркетингову стратегію і в режимі реального часу виводили продукт на ринок. Разом з практикуючими спікерами і менторами вони пройшли шлях від ідеї до старту бізнесу усього за шість днів.

А для підприємців, власників бізнесу, які хотіли вийти на новий рівень розвитку бізнесу, експерти ринку допомагали учасникам вирішувати наболілі проблеми з командою, делегуванням, систематизацією і побудовою бізнес-процесів.

Учасники перейняли досвід у найуспішніших бізнесменів і тренерів: Максим Храмов ("Челентано Київ", Pastateca і "Гіві Рубенштейн"); Дмитро Корчевський (комп'ютерна академія "ШАГ"); Денис Каплунов ("Студія Дениса Каплунова"); Кирило Куницький ("Бізнес-Конструктор"); Юрій Філюк ("Теплі Місто", Urban Space 100, Urban Space 500); Денис Козицький (REARDEN GROUP, kmbs Masters); Анна Петрова (Startup Ukraine Business Camp Made in Ukraine); Дмитро Борисов (РЫБАLOVE, Bar Mushly, Crab's Burger, Канапа, BabyRock); Євген Клопотенко ("Гастромастерская "Confiture"); Слава Баранський (LIVELOVE, Lifehacker.ru).

Під час проведення бізнес-табір Made in Ukraine учасники не тільки інтенсивно працювали над створенням та розвитком бізнесу, але й відпочивали в SPA-комплексі на березі озера в оточенні однодумців. Бізнес-кемп - це драйв, енергійна спільнота, нові знайомства, натхнення, а також можливість отримати індивідуальні поради від топових бізнесменів країни.

altСвоїми враженнями поділилася учасниця Ася Лазо: "Випадковості не випадкові, як і те, що я потрапила на 10-й бізнес-кемп Startup Ukraine, і наш командний проект зайняв перше місце! За 6 днів перебування зі мною сталося все. Дні летіли як картинки в калейдоскопі, кожен був наповнений вщерть відчуттями, знаннями, емоціями і, звичайно ж, приголомшливими людьми. Один з найбільших экспириэнсов трапився зі мною вже на другий день, під час однієї з тематичних ігор, у процесі якої я відпустила себе минуле і почала все з чистого аркуша. Потім була робота, багато роботи, як над проектом, так і над собою. І, останнє - інсайт, який спіймала вже вдома, відповідаючи на питання: що такого ти знаєш тепер, чого не знала "до" табору? Так от, тепер я знаю, що МОЖУ".

Відгук ментора бізнес-табору, засновниці MYSTERY PLAY Юлії Копилової: "Те, на що йде в звичайному житті місяці і роки, на таборі учасник зробили за 5 днів і ночей. Вони придумали продукт, зробили сайт, прописали бізнес модель, проаналізували ринок, зробили прототип, зробили перші продажі. Коли у тебе немає часу, немає грошей і є конкуренція, у тебе нічого не залишається, як робити, боятися і робити. В результаті у світі народилися: готель для інтимних розваг (не бордель), креативні чохли для бутлів з водою, Підприємство по вирощуванню руколи з допомогою нових технологій, Студія гармонізації особистості з авторськими методиками. Кожен з проектів майже готовий, залишилося зробити лише кілька кроків. Була рада бути причетною до процесу Народження нових підприємців і нових бізнесів".

Один зі спікерів бізнес-табору, гуру копірайтингу Денис Каплунов, також поділився враженням: "Повернувся в столицю після двох продуктивних днів у бізнес-табір Made in Ukraine - приємно було спостерігати, як підприємці представляли свої проекти. Я радий, що в Україні є такі проекти, які знімають страхи і надихають. Чекаємо на нові гучні стартапи".

Як бачимо, емоції переповнюють не тільки учасників, але й спікерів кемпа. Це не випадково, адже у цьому році ювілейний бізнес-табір втілив у реальність мрії 80 учасників, подарувавши їм натхнення для реалізації бізнес-ідей.

alt_______________________________________________________________

Business camp Made in Ukraine - перший в Україні навчальний проект такого формату, створений освітнім центром для підприємців Startup Ukraine.

На бізнес-таборі щороку збираються сотні активних українців, щоб запустити свій бізнес або прокачати існуючий проект. Business Camp Made in Ukraine - це перехід з точки "А" в точку "В", після якого, бізнес дає новий ривок і виходить на більш високий рівень