ua en ru

У Львові затримали банду злочинців

У Львові затримали банду злочинців Ілюстративне фото (npu.gov.ua)

Зловмисникам загрожує від семи до десяти років позбавлення волі

У Львові правоохоронці затримали групу зловмисників, які вимагали у місцевого жителя 20 тисяч доларів. Про це повідомляє пресс-служба поліції Львівської області.

Зокрема, повідомляється, що співробітники управління карного розшуку спільно з працівниками експериментального відділу детективів слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за процесуального керівництва обласної прокуратури затримали групу зловмисників, які вимагали у 41-річного львів'янина 20 тисяч доларів

Було затримано шість чоловіків у віці 29-51 років та 19-річна дівчина. Один з них - житель Запорізької області, решта – мешканці Львівської області.

Затримали злочинців 21 квітня під час одержання ними частини грошей в сумі 7 тис. доларів. До проведення операції були залучені бійці спецпідрозділу КОРД.

П'ятеро з них затримані в порядку ст.208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.

У Львові затримали банду злочинцівУ Львові затримали банду злочинцівУ Львові затримали банду злочинцівУ Львові затримали банду злочинців

Фото: поліції Львівської області

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, співробітники Служби безпеки України та Національної поліції в п'ятницю, 13 квітня, задержали в Київській області банду колекторів-вимагачів у складі п'яти чоловік.