ua en ru

У Львові будівельники впали у шахту ліфта, один з них загинув

У Львові будівельники впали у шахту ліфта, один з них загинув Фото: поліція встановлює обставини події

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження

У Львові сьогодні, 2 березня 2017 року, внаслідок падіння у шахту ліфта будинку по вул. Угорській, 14 загинув чоловік, ще один отримав поранення. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Рятувальники, які прибули за викликом виявили 2 чоловіків, що впали з висоти у ліфтовій шахті. Чоловіки здійснювали будівельні роботи у 6-поверховій будівлі. Внаслідок обвалу конструкцій та падіння з висоти 6-го поверху, один з чоловіків загинув на місці події, інший - отримав травми", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області, встановлено, що один з чоловіків - 55-річний мешканець Радехівського району, внаслідок падіння отримав важкі травми та був госпіталізований, а другий, особу якого встановлюють поліцейські, помер від отриманих травм.

altalt

Фото: у Львові 2 людини впали в шахту ліфту

Наразі правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні стався обвал на шахті у Львівській області. Сім'ям загиблих гірників виділять по 500 тис. гривень компенсації.