ua en ru

У Львові п'яні відвідувачки нічного клубу побилися з поліцією

У Львові п'яні відвідувачки нічного клубу побилися з поліцією Фото: відвідувачки нічного клубу побилися з поліцією

Одна з дебоширок зняла чобіт і вдарила в обличчя поліцейського

У Львові три п'яні жінки в ніч на 23 листопада побилися з охороною нічного клубу "888" і поліцією, передає ZAXID.NET з посиланням на представників поліції і очевидців в соціальних мережах.

Приблизно о 2:00 в ніч на 23 листопада три нетверезі жінки влаштували скандал у нічному клубі "888", яких знаходиться на площі Данила Галицького, 1.

З-за того, що відвідувачки клубу вели себе неадекватно, бармен викликав працівників служби охорони, які вивели їх на вулицю. Але жінки не заспокоювалися і розбили лобове скло в автомобілі охорони.

Тоді на місце пригоди викликали співробітників поліції.

"Одна з жінок почала битися, вдарила патрульну в живіт (потрапив у бронежилет), потім зняла чобіт і вдарила іншого патрульного в обличчя. Билася головою в капот автомобіля охоронної фірми", - розповіла прес-секретар патрульної служби Катерина Рибій.

Крім того, за словами свідків, жінка погрожувала співробітникам поліції. "У тебе будуть проблеми, тому що я працюю в такій же сфері", - зазначала вона.

Разом з жінками був чоловік, який вів себе найбільш адекватно.

На місце викликали "швидку", бо одна з нетверезих жінок стверджувала, що вагітна. Співробітники поліції були змушені затримати їх, і в наручниках відвезти до райвідділу поліції для з'ясування обставин інциденту. У кожного з учасників бійки виявили близько 2 проміле алкоголю в крові.

Нагадаємо, 29 жовтня близько 5:00 у Львові п'яні поліцейські побилися з охороною клубу "Метро". Пізніше їх звільнили зі служби.