ua en ru

У Львові з психлікарні втекла росіянка, яка утримувалась там за рішенням суду

У Львові з психлікарні втекла росіянка, яка утримувалась там за рішенням суду Фото: поліція розшукує втікачку з психлікарні Львова

Суду скерували жінку у психлікарню на судово-психологічну експертизу

Із Львівської психіатричної лікарні втекла росіянка Олена Яковлєва, яка утримувалась у лікувальному закладі за рішенням суду. Про це йдеться у повідомленні Zaxid.Net.

"У середу, 18 січня, з Львівської психіатричної лікарні, що на вул. Кульпарківській, втекла Олена Яковлєва, яка перебувала у закладі на судово-психологічній експертизі...Це громадянка Росії, яка у вересні влаштувала дебош у Личаківському РАЦСі та облила кислотою одну з його працівниць", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у червні жінка народила та покинула дитину у пологовому будинку, проте згодом повернулася з вимогою повернути дитину, а також жінка хотіла отримати свідотство про народження. Проте, на момент повернення жінки дитину вже передали у дитячий будинок.

"Протягом двох днів ця жінка сиділа під пологовим і побила одну з його працівниць...У вересні 30-річна жінка прийшла до РАЦСу на вул. Зеленій, вимагаючи надати їй свідоцтво про народження дитини. Видати документ їй відмовились, оскільки вона покинула дитину у пологовому. Олена Яковлєва побила вікна у приміщенні РАЦСу, а також облила кислотою одну з його працівниць. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у грудні жінка вночі прийшла у Личаківський відділ поліції та каменем розбила вікно чергової частини, після чого її затримали поліцейські. Наразі справа зараз на розгляді у Личаківському суді.

"Згідно з ухвалою Личаківського суду від 21 грудня, жінку скерували у психіатричну лікарню на проходження судово-психологічної експертизи, звідки вона втекла 18 січня", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові затримали наркоторговця на передачі поліцейським 120 тис. гривень хабара.