ua en ru

У Львові сталася пожежа на складах лакофарбових матеріалів

У Львові сталася пожежа на складах лакофарбових матеріалів Фото: пожежа у Львові (facebook.com/igor.zinkevych)

Наразі причина пожежі встановлюється

У Львові сьогодні, 15 січня 2018 року, сталася пожежа на складах лакофарбових матеріалів. Про це у Facebook повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

"15.01.2018 oб 11:00 вул. Рудненська,14а пожежа на складах лакофарбових матеріалів. Вода біля складу замерзла, тому воду качають аж з-під протезного заводу. В даний час на вул. Рудненська, 14а м. Львів горить приміщення де виготовляють ламінат. Задіяно десять пожежних а/м", - повідомляв він.

15.01.2018 o 11:00 Вул. Руднееська 14а пожеда на складах лакофарбових матеріалів. Вода біля складу замерзла, тому Воду к...

Опубліковано Igor Zinkevych 15 січня 2018 р.

Разом з тим, прес-служба Львівської міськради з посиланням на відомості управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР повідомляє, що наразі пожежу ліквідовано.

"15 січня о 10.55 год. у м. Львові на вул. Рудненській, 14а (складське приміщення лакофарбових матеріалів), виникла пожежа. Пожежу ліквідували о 12.41 год.", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок пожежі було знищено матеріали на площі 600 квадратних метрів. Наразі причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Кіровоградській області під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка.