ua en ru

У Львові правоохоронці прибули в готель до Саакашвілі

У Львові правоохоронці прибули в готель до Саакашвілі Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

У готель "Леополіс" на вулиці Театральній прибули прикордонники і поліція

У Львові прикордонники і поліція прибули в готель до екс-голові Одеської облдержадміністрації Михайлу Саакашвілі. Про це повідомляє Zaxid.net.

"Вранці 12 вересня в готель "Леополіс", розташований на вулиці Театральній у центрі Львова і в якому зупинився Михайло Саакашвілі прибули прикордонники і поліція", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, прикордонники мають намір донести Саакашвілі зміст протоколу про адмінпорушення щодо незаконного перетину ним державного кордону 10 вересня 2017 року. Крім того, для забезпечення порядку вони викликали на місце поліцію.

Так, на відеострімі з львівського готелю не видно Михаіла Саакашвілі, але з прикордонниками спілкуються народні депутати, які його супроводжують, зокрема, Семен Семенченко та адвокати.

У Львові до Саакашвілі прийшли прикордонники і поліція. Почалися арешти українських активістів у регіонах (Івано - франківськ, Черкаси)

Опубліковано Штаб блокади торгівлі з окупантами 11 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, що всім учасникам прориву державного кордону будуть направлені повістки.