ua en ru

У Львові прикордонники виявили квартиру, де в полоні утримували нелегалів

У Львові прикордонники виявили квартиру, де в полоні утримували нелегалів Фото ("Варта-1"): у Львові прикордонники виявили місце, де тримали в полоні незаконних мігрантів

Прикордонники спільно з МВС проводять операцію по звільненню мігрантів з полону

Державна прикордонна служба служба у Сихівському районі Львова виявила квартиру, де в полоні утримували незаконних мігрантів. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Попередньо було встановлено, що в помешканні утримують 4 незаконних мігрантів - вихідців з В'єтнаму та Узбекистану. Причетними до тримання людей, скоріш за все, є організатори переправки мігрантів через кордон. Вони вимагають від бранців доплатити кошти у розмірі близько 10 тисяч доларів за їхню "подорож" до країн Європи.
Наразі прикордонниками спільно зі співробітниками МВС проводиться операція по звільненню мігрантів з полону.

Як повідомляє у Facebook спільнота "Варта-1", на вулиці Хоткевича, 36 евакуювали весь під"їзд будинку, де тримали мігрантів.

"Сьогодні 20.07.2015 Львів, Хоткевича, 36. Евакуювали весь під"їзд з 9-го по перший поверхи. За словами очевидців, кавказці взяли людей в заложники (кільксть невідома), вимагають приїзду Садового. На місці багато міліції і преси.

Інформація від свідків події які тут на місці. Злочинців затримано інформація що вимагали Садового не підтвердженна", - йдеться в повідмоленні.

Нагадаємо, прикордонники затримали 6 нелегальних мігрантів у Закарпатській області.