ua en ru

У Львові п'яний пішохід вдарив патрульного

У Львові п'яний пішохід вдарив патрульного Фото: у Львові нетверезий чоловік вдарив патрульного

Патрульний не був при виконанні службових обов'язків

У Львові на вулиці Городецький нетверезий пішохід вдарив патрульного поліцейського, який знаходився не на службі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила патрульна поліція Львова.

Нетверезий чоловік вийшов на проїжджу частину, чим перешкоджав руху патрульного автомобіля.

Інспектори вийшли з машини і зробили зауваження чоловікові. Однак невідомий продовжував бешкетувати і почав агресивно поводитися.

Проходив повз патрульний, який не був при виконанні службових обов'язків, зробив зауваження чоловікові.

"Невідомий наніс удар в обличчя патрульному в цивільному. На місце викликали швидку допомогу. Хулігана затримали і наділи наручники", - повідомляють в поліції.

Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік продовжував вести себе неадекватно і почав битися головою об патрульний автомобіль, в результаті чого пошкодив його.

правопорушник був доставлений в Шевченківський відділ поліції Львова, де на нього оформили постанову за порушення правил дорожнього руху і склали протокол за дрібне хуліганство, зокрема за нанесення тілесних ушкоджень працівникові поліції.

Нетверезий пішохід завдав тілесних ушкоджень патрульному, відтак йому загрожує кримінал Вчора, близько 10 години вечора...

Опубліковано Патрульна поліція Львова 16 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Маріуполі п'яний чиновник влаштував перегони з поліцейськими.