ua en ru

У Львові біля нічного клубу нікого не затримали, - військкомат

У Львові біля нічного клубу нікого не затримали, - військкомат Фото: військкомат (skvira.com)

Силовики підтвердили проведення заходів у центрі міста, проте жодних затримань не було

У військовому комісаріаті та патрульній поліції Львівської області підтвердили проведення заходів поблизу нічного клубу Paradox, однак відповісти, чого саме вони стосувались і яким був їхній результат, відмовились. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Зараз ми не можемо розповісти. Ми то все нормально під час брифінгу розповімо. Ніяких затримань не було, я запевняю, і всі перебувають удома або далі продовжують гуляти", - заявив офіцер групи з роботи з громадськістю Львівського обласного військкомату Роман Поронюк.

Водночас у прес-службі патрульної поліції Львова повідомили, що їхні патрульні були присутні під час подій біля "Парадоксу", і їх викликали туди представники військкомату та військової прокуратури для охорони громадського порядку, але жодних інцидентів чи конфліктів не відбувалося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Львова в ніч на 4 листопада 2017 року поліція і військові провели операцію з виявлення молоді призовного віку. Зазначалося, що силовики в бронежилетах і з масками заблокували популярний серед молоді провулок Крива Липа і перевіряли документи у студентів. Крім того, вони намагалися прорватися в клуб Paradox.