ua en ru

У Львові напередодні матчу "Шахтар" - "Мальме" побили шведського вболівальника

У Львові напередодні матчу "Шахтар" - "Мальме" побили шведського вболівальника Фото (mff.se): "Арена Львів"

У 35-річного іноземця діагностовано легкі тілесні ушкодження

Львівські правоохоронці розслідують факт побиття іноземного вболівальника напередодні матчу Ліги Чемпіонів УЄФА між донецьким "Шахтарем" і шведським "Мальме". Про це повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

У 35-річного іноземця діагностовано легкі тілесні ушкодження.

Як зазначається, до правоохоронців у понеділок, 2 листопада, близько 21:00 звернувся 35-річний громадянин Швеції, який прибув до Львова на матч між командами "Шахтар" і "Мальме". Чоловік повідомив, що під час прогулянки в центрі міста, на площі Міцкевича, група невідомих осіб завдала йому тілесні ушкодження.

"Потерпілого було направлено на експертизу, яка встановила, що у нього синці на голові та тілі (легкі тілесні ушкодження)", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

В даний час правоохоронці розслідують всі обставин інциденту.

Стоило только уехать с Кривой Липы!Тут же там началась грандиозная драка между фанатами, которые от души покуралесили в...

Posted by Yakovina Ivan on 3 листопада 2015 р.

Зазначимо, що сьогодні у Львові порядок під час футбольного матчу "Шахтар" - "Мальме" забезпечуватимуть понад 800 правоохоронців. На матчі очікується близько 34 тис. уболівальників. За підрахунками організаторів матчу, до Львова планують приїхати близько 700 іноземних фанатів.

Футбольний матч 4-го туру групового турніру Ліги Чемпіонів УЄФА між командами "Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Мальме" (Мальме, Швеція) розпочнеться 3 листопада на стадіоні "Арена Львів" о 21:45.

Нагадаємо, РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію матчу Ліги Чемпіонів "Шахтар" - "Мальме".