ua en ru

У Львові начальника відділу Міжрегіональної митниці ГФС заарештували на 60 діб

У Львові начальника відділу Міжрегіональної митниці ГФС заарештували на 60 діб Фото: ГПУ (РБК-Україна)

Суд визначив заставу в розмірі 2 млн гривень

У Львові заарештували начальника відділу Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби на 60 діб. Про це повідомляє пресс-служба Генеральної прокуратури України.

"Шевченківський районний суд Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Львівського гарнізону і вибрав начальнику відділу Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України по Львівській області запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб. В якості альтернативи, суд визначив розмір застави - 2 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що затриманий підозрюється в організації схеми щомісячних поборів від начальників структурних підрозділів Львівської митниці Державної фіскальної служби за не створення штучних перешкод у їх службової діяльності. В ході особистого обшуку автомобіля чиновника виявлено та вилучено в повному обсязі чергову частину одержаного хабара - 60 тисяч доларів США та 10 тисяч гривень.

Нагадаємо, начальника відділу Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України затримали на хабарі 3 червня цього року.