ua en ru

У Львові чоловік виявив біля свого будинку вибуховий пристрій

У Львові чоловік виявив біля свого будинку вибуховий пристрій Фото: у Львові чоловік виявив біля будинку вибуховий пристрій

Правоохоронці знешкодили вибуховий пристрій

У Львові чоловік на власному подвір'ї виявив предмет, схожий на вибуховий пристрій. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Львівській області.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог та слідчо-оперативна група. Встановлено, що знахідка є саморобним вибуховим пристроєм. Правоохоронці знешкодили його і направили на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, кількість загиблих в результаті двох вибухів в Єгипті в церквах християн-коптів 9 квітня 2017 року збільшилася до щонайменше 45 людей. Перший вибух прогримів в коптської церкві Святого Георгія в місті Танта в дельті Нілу.

Через деякий час стався другий вибух. Пристрій спрацював у храмі Св. Марка в місті Олександрія. Там загинули 16 парафіян. Смертник підірвав себе після того, як поліцейські не дозволили йому увійти в церкву. Четверо поліцейських, серед них одна жінка, загинули.