ua en ru

У Львові сміття не вивезене з 25% контейнерних майданчиків, - міськрада

У Львові сміття не вивезене з 25% контейнерних майданчиків, - міськрада Фото: у Львові сміття не вивезене з 25% контейнерних майданчиків

Повністю очищені від сміття тільки майданчики Галицького району

Станом на сьогодні, 28 травня, у Львові сміття не вивезене з 310 контейнерних майданчиків житлового фонду, тобто з 25% загальної кількості майданчиків. Про це повідомляє управління житловим господарством Львівської міської ради.

"У Залізничному районі не вивезене сміття з 12 майданчиків, у Сихівському - з 91, у Франківському - з 93, у Шевченківському - зі 105, у Личаківському - з 9", - йдеться в повідомленні міської ради.

Зазначено, що повністю очищені від сміття майданчики Галицького району.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києво-Святошинському районі Київської області, біля села Бузова, місцеві жителі зупинили спробу двох вантажівок з побутовими відходами вивантажити сміття, привезене зі Львова. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"На спецлінію 102 поліції Київської області надійшло повідомлення від одного з депутатів сільради про те, що поблизу села Бузова вантажні автомобілі викидають сміття. На місці події зібралися обурені місцеві жителі, які погрожували водіям фізичною розправою", - йдеться в повідомленні.