ua en ru

У Луцьку на хабарі у 1 тис. доларів затримали одного з керівників поліції

У Луцьку на хабарі у 1 тис. доларів затримали одного з керівників поліції Фото: поліція на хабарі затримала начальника сектору кримінальної поліції Луцького відділу

Поліцейський вимагав хабар за непритягнення до кримінальної відповідальності

У Луцьку на хабарі у 1 тис. доларів затримали начальника сектора кримінальної поліції місцевого відділу. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції України.

"Працівники внутрішньої безпеки Національної поліції та Управління СБУ у Волинській області встановили, що начальник сектору кримінальної поліції Луцького відділу поліції вимагає гроші від 41-річного волинянина. Погрожуючи чоловікові притягненням до кримінальної відповідальності за ст.246 (Незаконна вирубка лісу) Кримінального кодексу України, майор поліції захотів "відкуп" - 1 тисячу доларів", - йдеться в повідомленні.

За викритим фактом слідчі прокуратури Волинської області відкрили кримінальну справу, а поліція внутрішньої безпеки та СБУ затримали фігуранта справи під час одержання неправомірної вигоди. В даний час вирішується питання про обрання поліцейському запобіжного заходу і оголошення йому підозри.

altalt

Фото: поліцейської у Луцьку затримали на хабарі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Житомирі СБУ затримала на хабарі двох чиновників обласної ДФС.