ua en ru

У Луцьку в шахті ліфта загинула жінка

У Луцьку в шахті ліфта загинула жінка Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Луцьку вчора, 12 вересня 2017 року, в шахті ліфта загинула жінка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Волинській області.

"Учора, 12 вересня, у будинку на проспекті Молоді в обласному центрі Волині в шахті ліфта загинула 28-річна місцева жителька. Відомостіі слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України. Мова йде про службову недбалість", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, подія трапилася близько 20 години. Жінку через технічну несправність затиснуло між кабіною та шахтою ліфта, внаслідок чого вона загинула.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луцьку півторамісячне немовля, яке патрульні вилучили посеред вулиці у п'яної матері, перебуває у реанімації з ознаками інтоксикації.

Подія сталася 16 серпня близько 4:00. Зазначається, що повідомлення про порушення громадського спокою та голосний плач дитини надійшло з бульвару Дружби Народів. Там патрульні виявили двох жінок та одного чоловіка з ознаками алкогольного сп'яніння.