ua en ru

Луценко заявив про необхідність створення єдиної держслужби фінансового контролю

Луценко заявив про необхідність створення єдиної держслужби фінансового контролю Фото: Юрій Луценко (facebook.com_gp.gov.ua)

Також Луценко зазначив, що обрання керівництва ДБР - величезний крок до цивілізованої правоохоронної системи

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про необхідність створення єдиної державної служби фінансового контролю. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"За урядовцями і депутатами залишився ще один дуже важливий борг - створити єдину державну службу фінансового контролю, куди мають відійти всі функції податкових перевірок, виявлення фіктивного підприємництва і розкрадання бюджетних коштів, які зараз дублюються в ГПУ, МВС, СБУ і ДФС", - написав він.

Генпрокурор також зазначив, що бачив проект створення служби фінансового контролю та він скоро буде обговорений на Раді реформ.

Крім того, Луценко прокоментував обрання керівництва Державного бюро розслідування.

"Обрання керівника і заступників ДБР - величезний крок до цивілізованої правоохоронної системи", - зазначив він.

Заступаючи на посаду Генпрокурора, я говорив про необхідність розділення функцій прокуратури і слідства у різних інститу...

Опубліковано Юрієм Луценком 16 листопад 2017 р.

Нагадаємо, вчора, 16 листопада 2017 року, комісія з обрання керівництва Державного бюро розслідувань (ДБР) призначила Романа Трубу керівником відомства. Таке рішення було прийнято після проведення рейтингового голосування за кандидатів.