ua en ru

Луценко вніс до ВР подання на Вілкула

Луценко вніс до ВР подання на Вілкула Фото: Олександр Вілкул (vilkul.ua)

Подання на Вілкула вже зареєстроване в апараті ВР

Генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс до Верховної ради України подання на народного депутата від "Опоблоку" Олександра Вілкула. Про це у Facebook повідомила прес-секретар Луценка Лариса Сарган.

"Генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс до ВР подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олександра Вілкула", - написала вона, зазначивши, що подання вже зареєстроване в апараті Ради.

Як зазначила Сарган, екс-голова Дніпропетровської облдержадміністрації у 2011-2012 роках видав розпорядження про зміну цільового призначення 21 га земельних ділянок нібито із земель запасу сільгосппризначення (пасовища), а насправді із земель колективної власності пайщиків двох сільськогосподарських підприємств Нікопольського району.

"Крім того, колишній голова ОДА видав розпорядження про зміну цільового використання 23 земельних ділянок загальною площею понад 45 га, які перебували у власності товариства з обмеженою діяльністю "АРТ ЛЕНД", із земель сільськогосподарського призначення на землі промисловості", - додала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс до Верховної ради України подання на нардепа від "Опозиційного блоку" Дмитра Колєснікова.