ua en ru

Луценко вніс до ВР подання на нардепа Колєснікова

Луценко вніс до ВР подання на нардепа Колєснікова Фото: Дмитро Колєсніков (opposition.org.ua)

Подання на Колєснікова вже зареєстровано в апараті Ради

Генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс до Верховної ради України подання на нардепа від "Опозиційного блоку" Дмитра Колєснікова. Про це у Facebook повідомила прес-секретар Луценка Лариса Сарган.

"Генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс до ВР подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Дмитра Колєснікова", - написала вона, зазначивши, що подання вже зареєстровано в апараті Ради.

Вона зазначила, що за даними слідства, Колєсніков, зловживаючи службовим становищем на посаді голови Агентства держмайна України, вчинив певні дії, внаслідок чого стало можливим відчуження об’єктів нерухомості - виробничого та лабораторно-побутового корпусу державного підприємства "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут трубної промисловості ім. Я.Ю. Осади" у Дніпрі загальною площею майже 7 тис. кв.м.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Луценко підписав подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з депутатської групи "Воля народу" Олександра Пономарьова.