ua en ru

Луценко: Сьогодні буде опублікований проект коаліційної угоди

Луценко: Сьогодні буде опублікований проект коаліційної угоди
Лідер партії "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко повідомив, що сьогодні буде опублікований проект коаліційної угоди для створення більшості в майбутній Верховній Раді.

Лідер партії "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко повідомив, що сьогодні буде опублікований проект коаліційної угоди для створення більшості в майбутній Верховній Раді. Про це він заявив в штабі партії, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні вранці фактично почалися переговори про створення коаліції. Протягом дня ми опублікуємо проект коаліційної угоди, який буде включати в себе скорочений варіант президентської стратегії 2020 та календарний графік виконання його пунктів парламентською більшістю", - заявив він.

Луценко зазначив, що квот в процесі формування коаліції точно не буде.

"Переговори почалися з "Народним фронтом". Фактично вже пройшли переговори Президента і прем'єра. А сьогодні відбудуться консультації цих двох політичних сил у розширеному форматі представників цих двох сил. Я також виступаю за те, щоб у переговорний процес були залучені всі демократичні партії, які брали участь у подіях на Майдані, в першу чергу "Самопоміч", "Свобода" і "Батьківщина", - зазначив лідер партії БПП.

Нагадаємо, 26 жовтня в Україні пройшли позачергові парламентські вибори. Найбільші результати отримали "Блок Петра Порошенко" і "Народний фронт".