ua en ru

Луценко просить ВРУ дозволити притягнути до кримінальної відповідальності нардепа Бакуліна

Луценко просить ВРУ дозволити притягнути до кримінальної відповідальності нардепа Бакуліна Фото: Євген Бакулін (gazprom.ru)

Луценко підписав подання згоди на затримання нардепа

Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав подання про притягнення до кримінальної відповідальності, надання згоди на затримання, подання про обрання запобіжного заходу народному депутату від "Опозиційного блоку" Євгену Бакуліну. Про це повідомляє прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Повідомляється, що подання направлено до Верховної ради України.

Зазначимо, 21 березня 2014 року Бакулін був заарештований. Нанесений їм збиток державі оцінюється в суму близько 4 млрд доларів. 25 квітня 2014 року Печерський районний суд Києва звільнив Бакуліна з-під арешту під заставу в 10 млн гривень.

Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав подання про притягнений до кримінальної відповідальності, надання згоди на за...

Опубліковано Ларисою Сарган 16 лютого 2018 р.

Нагадаємо, на початку лютого повідомлялося, що Генеральна прокуратура України на наступному тижні внесе до Верховної Ради України подання про позбавлення недоторканності нардепа від "Оппоблока" Євгена Бакуліна.

При цьому ще влітку 2017 року Луценко заявляв, що Генеральна прокуратура України має намір внести до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з Бакуліна.