ua en ru

Луценко спростував повідомлення про відставку Яценюка протягом трьох місяців

Луценко спростував повідомлення про відставку Яценюка протягом трьох місяців Фото: Юрій Луценко

Президент не називав час прийняття рішення щодо Кабміну

Президент України Петро Порошенко на засіданні фракції не називав точний час для прийняття рішення Арсенієм Яценюком про відставку. Про це лідер фракції "Блоку Петра Порошенко" Юрій Луценко повідомив в ефірі "112 Україна".

Так глава фракції прокоментував інформацію, озвучену раніше депутатом від БПП Мустафою Найємом, про те, що президент очікує відставки Кабміну Яценюка протягом трьох місяців.

"Я не буду коментувати слова Мустафи Найєма, тому що останнім часом вони не завжди відповідають дійсності. Я був на цій зустрічі з президентом, чув усе, що він сказав. Він сказав дуже прості речі: якщо парламент не зміг зняти прем'єр-міністра, то прем'єр-міністр має можливість або запропонувати парламенту новий склад уряду з новою конкретизованою по місяцю програму дій, або прийняти рішення про неможливість бути прем'єром. Скільки часу це триватиме, президент не уточнив", - сказав Луценко.

Нагадаємо, раніше народний депутат від БПП Мустафа Найєм за підсумками засідання фракції заявив, що, за словами президента, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк протягом трьох місяців повинен піти у відставку.